Peter Kreeft, Forty Reasons I Am a Catholic, New Hampshire, Manchester 2018, ss. 133. - Zatwardnicki, Sławomir (Teologia w Polsce, 2020)
Recenzja książki: Peter Kreeft, Forty Reasons I Am a Catholic, New Hampshire, Manchester 2018, ss. 133.