Ekumeniczne Dni Studyjne: „Łaska Boża i wolność człowieka – (także) problem ekumeniczny?”, Paderborn 19–21.02.2018 - Froniewski, Jacek (Teologia w Polsce, 2020)
Tekst stanowi relację z tytułowego wydarzenia.