Lubelska dysputa o osobie ludzkiej - doroczny zjazd TTD - Jaśkiewicz, Sylwester (Teologia w Polsce, 2020)
Sprawozdanie z dorocznego zjazdu Towarzystwa Teologów Dogmatyków, który w 2017 roku odbył się w Lublinie.