Halina Irena Szumił, Profesor i Mistrz. Sługa Boży ks. Wincenty Granat, TN KUL, Lublin 2017, ss. 308. - Napiórkowski, Stanisław (Teologia w Polsce, 2020)
Recenzja książki: Halina Irena Szumił, Profesor i Mistrz. Sługa Boży ks. Wincenty Granat, TN KUL, Lublin 2017, ss. 308.