Anna Świątek FMA, Zbawcze pośrednictwo Ducha Świętego w posoborowej teologii polskiej, Wydawnictwo KUL, Lublin 2014, ss. 267. - Napiórkowski, Stanisław (Teologia w Polsce, 2020)
Recenzja książki: Anna Świątek FMA, Zbawcze pośrednictwo Ducha Świętego w posoborowej teologii polskiej, Wydawnictwo KUL, Lublin 2014, ss. 267.