Kard. Walter Kasper, Miłosierdzie. Klucz do chrześcijańskiego życia, Poznań 2014, ss. 270. - Jasina, Paweł (Teologia w Polsce, 2020)
Recenzja książki: Kard. Walter Kasper, Miłosierdzie. Klucz do chrześcijańskiego życia, Poznań 2014, ss. 270.