Dariusz Klejnowski-Różycki, Teologia chińska. Uwarunkowania kulturowe pojęć trynitarnych, Redakcja Wydawnictw WT UO, Opole 2012, ss. 316. - Góźdź, Krzysztof (Teologia w Polsce, 2020)
Recenzja książki: Dariusz Klejnowski-Różycki, Teologia chińska. Uwarunkowania kulturowe pojęć trynitarnych, Redakcja Wydawnictw WT UO, Opole 2012, ss. 316.