Bp Jacek Jezierski, Maryja początkiem nowego świata. Zarys mariologii katolickiej, Wydawnictwo WAM, Kraków 2012, ss. 120. - Kociuba, Grzegorz (Teologia w Polsce, 2020)
Recenzja książki: Bp Jacek Jezierski, Maryja początkiem nowego świata. Zarys mariologii katolickiej, Wydawnictwo WAM, Kraków 2012, ss. 120.