Ks. Edward Sienkiewicz, Czy potrzebna jest polska teologia polityczna?, Wydawnictwo naukowe uniwersytetu Szczecińskiego, Szczecin 2011, ss. 366. - Jagodziński, Marek (Teologia w Polsce, 2020)
Recenzja książki: Ks. Edward Sienkiewicz, Czy potrzebna jest polska teologia polityczna?, Wydawnictwo naukowe uniwersytetu Szczecińskiego, Szczecin 2011, ss. 366.