Ks. Jacek Froniewski, Teologia anamnezy eucharystycznej jako pamiątki uobecniającej ofiarę Chrystusa i jej implikacje ekumeniczne. - Froniewski, Jacek (Teologia w Polsce, 2020)
Tekst stanowi autoprezentację doktoratu: Ks. Jacek Froniewski, Teologia anamnezy eucharystycznej jako pamiątki uobecniającej ofiarę Chrystusa i jej implikacje ekumeniczne.