Ks. Jerzy Szymik, Theologia benedicta, t. 1, Księgarnia św. Jacka, Katowice 2010, ss. 366. - Szołtysek-Grzesikiewicz, Anna (Teologia w Polsce, 2020)
Recenzja książki: Ks. Jerzy Szymik, Theologia benedicta, t. 1, Księgarnia św. Jacka, Katowice 2010, ss. 366.