Ks. Sławomir Kunka, Teologiczna wizja cielesności człowieka w nauczaniu Karola Wojtyły – Jana Pawła II - Kunka, Sławomir (Teologia w Polsce, 2020)
Autoprezentacja doktoratu: Ks. Sławomir Kunka, Teologiczna wizja cielesności człowieka w nauczaniu Karola Wojtyły – Jana Pawła II.