Olivier Clément, Boski Kosmos. Wybrane zagadnienia z kosmologii, tłum. z wł. P. Mikulska, Kraków: Wyd. Salwator 2010, ss. 83. - Dańczak, Andrzej (Teologia w Polsce, 2020)
Recenzja książki: Olivier Clément, Boski Kosmos. Wybrane zagadnienia z kosmologii, tłum. z wł. P. Mikulska, Kraków: Wyd. Salwator 2010, ss. 83.