Dobry człowiek łaską Bożą. Podziękowanie za Medal za zasługi dla KUL JP II, Lublin, 2.IV.2009 r. - Bartnik, Czesław (Teologia w Polsce, 2020)
Dobry człowiek łaską Bożą. Podziękowanie za Medal za zasługi dla KUL JP II, Lublin, 2.IV.2009 r.