List Sekcji Dogmatyków do Benedykta XVI oraz rozmowa z ks. prof. Krzysztofa Góździem na temat relacji pomiędzy papieżem Benedyktem a KUL - Góźdź, Krzysztof (Teologia w Polsce, 2020)
List Sekcji Dogmatyków do Benedykta XVI oraz rozmowa z ks. prof. Krzysztofa Góździem na temat relacji pomiędzy papieżem Benedyktem a KUL.