„Spór o Matkę”. Doktorat sprzed półwiecza. Przyczynek do dziejów Wydziału Teologii Katolickiego Uniwersytetu Jana Pawła II - Napiórkowski, Stanisław Celestyn (Teologia w Polsce, 2020)
Doktorat sprzed półwiecza. Przyczynek do dziejów Wydziału Teologii Katolickiego Uniwersytetu Jana Pawła II.