Bogdan Ferdek, Logos nadziei. Camino jako laboratorium nadziei, Papieski Wydział Teologiczny we Wrocławiu, Wrocław 2020, 291 ss. - Beyga, Paweł (Teologia w Polsce, 2020)
Recenzja książki: Bogdan Ferdek, Logos nadziei. Camino jako laboratorium nadziei, Papieski Wydział Teologiczny we Wrocławiu, Wrocław 2020, 291 ss.