Dariusz Gardocki SJ, Teologia wyzwolenia jako odpowiedź na epokowe wyzwania czasu - Jagodziński, Marek (Teologia w Polsce, 2021)
Receznja książki: Dariusz Gardocki SJ, Teologia wyzwolenia jako odpowiedź na epokowe wyzwania czasu.