Ks. Marek Jagodziński, Trynitologia komunijna (Teologia w Dialogu 21), Wydawnictwo KUL, Lublin 2021, 215 s. - Sienkiewicz, Edward (Teologia w Polsce, 2021)
Recenzja książki: Ks. Marek Jagodziński, Trynitologia komunijna (Teologia w Dialogu 21), Wydawnictwo KUL, Lublin 2021, 215 s.