Krzysztof Paczos, Mama. Traktat teologiczny, Didaskalos Éditions, Béziers 2018, ss. 245 - Walczak, Marcin (Teologia w Polsce, 2022)
Recenzja książki: Krzysztof Paczos, Mama. Traktat teologiczny, Didaskalos Éditions, Béziers 2018, ss. 245