Ekumeniczne Dni Studyjne: „Jakiej jedności chcemy? Założenia i implikacje wspólnoty kościelnej”. Paderborn 26–28.09.2022 - Froniewski, Jacek (Teologia w Polsce, 2022)
Sprawozdanie z sympozjum (Ekumeniczne Dni Studyjne: „Jakiej jedności chcemy? Założenia i implikacje wspólnoty kościelnej”. Paderborn 26–28.09.2022)