Andrzej Napiórkowski OSPPE, Podwójna tajemnica Kościoła, Wydawnictwo Bernardinum, Pelplin 2022, ss. 288 - Sejbuk, Adam (Teologia w Polsce, 2022)
Recenzja książki: Andrzej Napiórkowski OSPPE, Podwójna tajemnica Kościoła, Wydawnictwo Bernardinum, Pelplin 2022, ss. 288