Stanisław Celestyn Napiórkowski OFMConv, Teologia w Polsce na przełomie tysiącleci, Wydawnictwo KUL, Lublin 2022, ss. 365 - Siwak, Wacław (Teologia w Polsce, 2022)
Recenzja książki: Stanisław Celestyn Napiórkowski OFMConv, Teologia w Polsce na przełomie tysiącleci, Wydawnictwo KUL, Lublin 2022, ss. 365