John C. Lennox, 2084. Sztuczna inteligencja i przyszłość ludzkości, tłum. Z. Kościuk, Fundacja Prodoteo, Warszawa 2023 - Zatwardnicki, Sławomir (Teologia w Polsce, 2023)
Recenzja książki: John C. Lennox, 2084. Sztuczna inteligencja i przyszłość ludzkości, tłum. Z. Kościuk, Fundacja Prodoteo, Warszawa 2023