Ks. Józef Warzeszak, Papieskie modlitwy maryjne, Akademia Katolicka w Warszawie Collegium Joanneum, Warszawa 2022, 328 s. - Jaśkiewicz, Sylwester (Teologia w Polsce, 2025)
Recenzja książki: Ks. Józef Warzeszak, Papieskie modlitwy maryjne, Akademia Katolicka w Warszawie Collegium Joanneum, Warszawa 2022, 328 s.