Ks. Józef Warzeszak, Benedykta XVI spojrzenie na świat współczesny, Akademia Katolicka w Warszawie Collegium Joanneum, Warszawa 2024, 556 s. - Jaśkiewicz, Sylwester (Teologia w Polsce, 2025)
Recenzja książki: Ks. Józef Warzeszak, Benedykta XVI spojrzenie na świat współczesny, Akademia Katolicka w Warszawie Collegium Joanneum, Warszawa 2024, 556 s.