César Izquierdo, Transmitir la fe en la cultura contemporánea. Tradición y magisterio a partir del Vaticano II [Przekazywać wiarę w kulturze współczesnej. Tradycja i magisterium od Soboru Watykańskiego II], Cristiandad, Madrid 2018, ss. 350. - Persidok, Andrzej (Teologia w Polsce, 2020)
Recenzja książki: César Izquierdo, Transmitir la fe en la cultura contemporánea. Tradición y magisterio a partir del Vaticano II [Przekazywać wiarę w kulturze współczesnej. Tradycja i magisterium od Soboru Watykańskiego II], Cristiandad, Madrid 2018, ss. 350.