O. Andrzej A. Napiórkowski, Proegzystencja Kościoła, WAM, Kraków 2018, ss. 203. - Leśniewski, Krzysztof (Teologia w Polsce, 2020)
Recenzja książki: O. Andrzej A. Napiórkowski, Proegzystencja Kościoła, WAM, Kraków 2018, ss. 203.