Janusz Bujak, Dialog katolicko-prawosławny w latach 2005–2015, Wydział Teologiczny Uniwersytetu Szczecińskiego, Szczecin 2016, ss. 227 - Beyga, Paweł (Teologia w Polsce, 2020)
Recenzja książki: Janusz Bujak, Dialog katolicko-prawosławny w latach 2005–2015, Wydział Teologiczny Uniwersytetu Szczecińskiego, Szczecin 2016, ss. 227