Ks. Marek Jagodziński, Trynitarno-komunijna teologia stworzenia, Wydawnictwo KUL, Lublin 2016, ss. 175. - Sienkiewicz, Edward (Teologia w Polsce, 2020)
Recenzja książki: Ks. Marek Jagodziński, Trynitarno-komunijna teologia stworzenia, Wydawnictwo KUL, Lublin 2016, ss. 175.