Andrzej Napiórkowski OSPPE, Teologie XX i XXI wieku, Wydawnictwo WAM, Kraków 2016, ss. 448. - Dąbek, Tomasz (Teologia w Polsce, 2020)
Recenzja książki: Andrzej Napiórkowski OSPPE, Teologie XX i XXI wieku, Wydawnictwo WAM, Kraków 2016, ss. 448.