Między transcendencją a immanencją – mistyka śląska, red. Bogdan Ferdek, Leon Miodoński, Wydawnictwo Arboretum, Wrocław 2015, ss. 247. - Beyga, Paweł (Teologia w Polsce, 2020)
Recenzja książki: Między transcendencją a immanencją – mistyka śląska, red. Bogdan Ferdek, Leon Miodoński, Wydawnictwo Arboretum, Wrocław 2015, ss. 247.