Ks. Janusz Królikowski, Tajemnica Trójjedynego. Studia z teologii trynitarnej, Uniwersytet Papieski Jana Pawła II, Wydawnictwo Naukowe, Kraków 2015, ss. 286. - Beyga, Paweł (Teologia w Polsce, 2020)
Ks. Janusz Królikowski, Tajemnica Trójjedynego. Studia z teologii trynitarnej, Uniwersytet Papieski Jana Pawła II, Wydawnictwo Naukowe, Kraków 2015, ss. 286.