Sprawozdanie z sympozjum "Revue Thomiste" pt. "Święty Tomasz i eschatologia", Tuluza, 24-25 kwietnia 2015 roku - Markiewicz, Mateusz (Teologia w Polsce, 2020)
Sprawozdanie z sympozjum "Revue Thomiste" pt. "Święty Tomasz i eschatologia", Tuluza, 24-25 kwietnia 2015 roku.