Ks. Krzysztof Guzowski, Duch Święty a Eucharystia. Strumienie nowego życia, Edycja Świętego Pawła, Częstochowa 2014, ss. 141. - Płatek, Agata (Teologia w Polsce, 2020)
Recenzja książki: Ks. Krzysztof Guzowski, Duch Święty a Eucharystia. Strumienie nowego życia, Edycja Świętego Pawła, Częstochowa 2014, ss. 141.