Sprawozdanie z posiedzenia Rady Naukowej Instytutu Ekumenicznego im. J.A. Möhlera w Paderborn 2-4 kwietnia 2014 (Tagung des Wissen-schaftlichen Beirats des Johann-Adam-Möhler-Instituts für Ökumenik, Paderborn 2-4 April 2014) - Froniewski, Jacek (Teologia w Polsce, 2020)
Sprawozdanie z posiedzenia Rady Naukowej Instytutu Ekumenicznego im. J.A. Möhlera w Paderborn 2-4 kwietnia 2014 (Tagung des Wissen-schaftlichen Beirats des Johann-Adam-Möhler-Instituts für Ökumenik, Paderborn 2-4 April 2014)