"Czy wolno mieć nadzieję, że wszyscy będą zbawieni?" - recenzja książki Hansa Ursa von Balthasara - Szulc, Miłosz (Teologia w Polsce, 2020)
Recenzja książki Hansa Ursa von Balthasara pt. "Czy wolno mieć nadzieję, że wszyscy będą zbawieni?".