Robert Józef Woźniak, Różnica i tajemnica: objawienie jako teologiczne źródło ludzkiej sobości, Wydawnictwo „W drodze”, Poznań 2012, ss. 559. - Góźdź, Krzysztof (Teologia w Polsce, 2020)
Recenzja książki: Robert Józef Woźniak, Różnica i tajemnica: objawienie jako teologiczne źródło ludzkiej sobości, Wydawnictwo „W drodze”, Poznań 2012, ss. 559.