Błogosławiony Stanisław Papczyński, Pisma pasyjne, red. A. Pakuła, K. Pek, seria: Źródła Mariańskie, nr 5, Wydawnictwo Księży Marianów, Warszawa 2008, ss. 192. - Krzywonos, Joanna (Teologia w Polsce, 2020)
Recenzja książki: Błogosławiony Stanisław Papczyński, Pisma pasyjne, red. A. Pakuła, K. Pek, seria: Źródła Mariańskie, nr 5, Wydawnictwo Księży Marianów, Warszawa 2008, ss. 192.