O. Andrzej A. Napiórkowski OSPPE, Teologia jedności chrześcijan – podręcznik ekumenizmu, Wydawnictwo Salwator, Kraków 2011, ss. 221. - Wendlik, Krzysztof (Teologia w Polsce, 2020)
Recenzja książki: O. Andrzej A. Napiórkowski OSPPE, Teologia jedności chrześcijan – podręcznik ekumenizmu, Wydawnictwo Salwator, Kraków 2011, ss. 221.