Katarzyna Tempczyk, Teologia Kościoła Katolickiego Mariawitów w perspektywie ekumenicznej [Warszawa 2009, 408 ss.] - Tempczyk, Katarzyna (Teologia w Polsce, 2020)
Autoprezentacja doktoratu: Katarzyna Tempczyk, Teologia Kościoła Katolickiego Mariawitów w perspektywie ekumenicznej [Warszawa 2009, 408 ss.]