Jean-Noël Bezançon, Bóg nie jest samotny. Trójca Święta w życiu chrześcijan, Poznań 2009, ss. 175. - Ptak, Robert (Teologia w Polsce, 2020)
Recenzja książki: Jean-Noël Bezançon, Bóg nie jest samotny. Trójca Święta w życiu chrześcijan, Poznań 2009, ss. 175.