Marek Jagodziński, Sakramenty w służbie ‘communio’. Studium teologiczno-komunikacyjne, Warszawa: Wydawnictwo UKSW 2008, ss. 483. - Szymik, Jerzy (Teologia w Polsce, 2020)
Recenzja książki: Marek Jagodziński, Sakramenty w służbie ‘communio’. Studium teologiczno-komunikacyjne, Warszawa: Wydawnictwo UKSW 2008, ss. 483.