Podsumowanie badań nad odkryciem i nad identyfikacją grobu Mikołaja Kopernika - Jezierski, Jacek (Teologia w Polsce, 2020)
Podsumowanie badań nad odkryciem i nad identyfikacją grobu Mikołaja Kopernika.