Ks. W. Przygoda, Posługa charytatywna Kościoła w Polsce. Studium teologiczno-pastoralne, Lublin 2004, ss. 523. - Wiszowaty, Edward (Teologia w Polsce, 2020)
Recenzja książki: Ks. W. Przygoda, Posługa charytatywna Kościoła w Polsce. Studium teologiczno-pastoralne, Lublin 2004, ss. 523.