Ks. Jan Leo, Dzieje Prus. Z braniewskiego wydania roku 1725 przełożył bp Julian Wojtkowski, Olsztyn 2008, ss. 583. - Napiórkowski, Stanisław (Teologia w Polsce, 2020)
Recenzja książki: Ks. Jan Leo, Dzieje Prus. Z braniewskiego wydania roku 1725 przełożył bp Julian Wojtkowski, Olsztyn 2008, ss. 583.