Sprawozdanie z Konferencji Biological Evolution – Facts and Theories. A Critical Appraisal 150 Years after “The Origin of Species”, Papieski Uniwersytet Gregoriański, Rzym 3-7 marca 2009. - Dańczak, Andrzej (Teologia w Polsce, 2020)
Sprawozdanie z Konferencji Biological Evolution – Facts and Theories. A Critical Appraisal 150 Years after “The Origin of Species”, Papieski Uniwersytet Gregoriański, Rzym 3-7 marca 2009.