Elżbieta Zakrzewska, Ikonalny wykład prawd teologicznych w twórczości ks. Jana Twardowskiego - Zakrzewska, Elżbieta (Teologia w Polsce, 2020)
Autoprezentacja doktoratu: Elżbieta Zakrzewska, Ikonalny wykład prawd teologicznych w twórczości ks. Jana Twardowskiego.