Sprawozdanie Prezesa z działalności Zarządu Towarzystwa Teologów Dogmatów w kadencji 2005-2008 - Góźdź, Krzysztof (Teologia w Polsce, 2020)
Sprawozdanie Prezesa z działalności Zarządu Towarzystwa Teologów Dogmatów w kadencji 2005-2008 oraz Call for Papers do księgi pamiątkowej ks. prof. Czesława Stanisława Bartnika.