Ks. Leon Siwecki, Ecclesia universalis – Ecclesia localis. Teologiczne relacje w posoborowej eklezjologii włoskiej, Sandomierz 2008, ss. 549. - Rychlicki, Czesław (Teologia w Polsce, 2020)
Recenzja książki: Ks. Leon Siwecki, Ecclesia universalis – Ecclesia localis. Teologiczne relacje w posoborowej eklezjologii włoskiej, Sandomierz 2008, ss. 549.